Café & Bistro

I den gamla smedjan på Fengersfors bruk huserar sedan 2003 Not Quite Café. Här har det genom åren bjudits på musik och spelningar utöver många måltider, rykande koppar kaffe, blommande tårtor och extra smöriga bullar från bageriet Brukets godaste som ligger på andra sidan trädgården. Många skulle beskriva caféet som hjärtat på bruket. Det är här en kan slå sig ned, bli serverad någonting en aldrig kunde fantisera om och fylla på lite ny energi genom magen för att sedan vandra vidare in i fabriken för nya intryck och äventyr.


Nu är det spikat att cafédriften återgår till Not Quite. Vi är mycket glada att Not Quite-medlemmarna Malin Robertsson Harén och Ida Stelter kommer ha ett gemensamt ansvar för caféet.


Vi kommer ha en liten men varierad meny med smaker från många hörn i världen. Tunamelt var en favorit när jag bodde i New York så det vill jag servera!

Malin

Både Malin och Ida är gamla rävar i sammanhanget, Ida har i många år arbetat på bageriet Brukets godaste och Malin arbetade i cafét i många år innan vi körde konceptet med arrendator. Så har du besökt oss i Fengersfors förr kan det mycket väl vara så att du träffat dessa två glädjespridare tidigare. Malin Kommer ha ansvar vad som lagas i köket och Ida över serveringen.

Det kommer serveras en säsongsbaserad och variationsrik meny med mycket lokala råvaror. Smakminnen från resor, marockanskt, Italienskt, koreanskt, mexikanskt, ungerskt och japanskt, men även husmanskost ibland. Det kommer bli gott!

För både mig och Ida är helhetskänslan viktig, det ska vara en upplevelse för både öga, mun och öron att komma till Not Quite Café. Vackra bakverk, fint gammalt porslin, blommor och härlig musik.

Malin

Under lågsäsong går det bra att boka mat i caféet för grupper och större sällskap, då kan man även boka trerätters middag. Hör av dig för en offert.

MENY

Här kommer du så småningom kunna läsa vad som kommer bjudas från köket!


Kontakt

E-post: cafe@notquite.se
Malin tel: +4670 329 44 12
Ida tel: +4676 849 47 41

Följ caféet på sociala medier: