PILGRIMSPOP 3 (Fengersfors)

För tredje året på raken blir det samarbete mellan härligaste Not Quite-gänget och Kulturrepubliken Dalsland.

I år har vi ett triss i ess som känns som ett fyrverkeri av kultur. Det innebär inget mindre än Petra Haraldson, Anna Bonnevier/Lina Berglund och Caramatu.

Vad är då detta undrar vän av ordning? Jo, låt oss berätta.

Petra Haraldson är en alldeles fenomenal sångerska som aldrig tvekar att höja rösten när det gäller viktigheter här i livet. Vänare än Vänern och urstark på samma gång.

Anna Bonnevier och Lina Berglund är konstnärskompisarna som hänger tillsammans i Dalsland så ofta kalendrarna tillåter. Lina har utöver målandet startat ett konstnärsresidens i Laxarby, vid namn RUD AIR. Anna använder ofta konsten för att skildra sin vardag och är engagerad i kampen för mer tillgänglighet.

Caramatu är ett trumgäng med högst smittande sväng och stämsång med starka röster. Med slagverk och sång skickar de oss halvvägs till norra Brasilien med hjälp av en häxbrygd baserad på maracatu, coco och afoxé.

Även i år samarbetar vi med Vandra i Ronjaland och Roy Andreasson har hjälpt oss att ta fram en fin vandring. I år går den till Vite Knatte och pausplatsen med konsert av Petra Haraldson blir på ”Blankehäll”.

 

BILJETTER:

https://billetto.se/e/pilgrimspop-3-biljetter-539196?fbclid=IwAR0-tQe5-anxJJKBpTGdhB7tZwPMRnBopynUEJmCPriyzN-ncX75gpqXCY8

PETRA HARALDSON
https://petraharaldson.se/
https://youtu.be/bHDwExOYxks

CARAMATU
https://www.facebook.com/CaramatuGoteborg/

ANNA BONNEVIER
https://www.annabonnevier.com/

LINA BERGLUND
https://www.linaberglund.com/

VANDRA I RONJALAND
https://vandraironjaland.se/

KULTURREPUBLIKEN DALSLAND
https://www.facebook.com/kulturrepublikendalsland/

Bokningar

Kostnad: 200 kr

https://billetto.se/e/pilgrimspop-3-biljetter-539196?fbclid=IwAR0-tQe5-anxJJKBpTGdhB7tZwPMRnBopynUEJmCPriyzN-ncX75gpqXCY8