Besök Not Quite

Välkomna till Not Quite. Vår publika verksamhet består av utställningar i Oceanhuset och Not Quite Galleri, Not Quite Butik, Not Quite Café samt evenemang av olika slag. Verkstäderna är inte öppna för allmänheten då det är svårt för konstnärerna att jobba då. Det går däremot att boka ett studiebesök eller guidad visning och är det någon speciell konstnär eller hantverkare du vill komma i kontakt med kan man kontakta den personen direkt. Kontaktuppgifter till alla medlemmar finns under

Vi är Not Quite.

Not Quite har sina lokaler i det gamla bruket i Fengersfors, en by i de vackra dalsländska skogarna.


Åker du E45:an mellan Göteborg och Karlstad så svänger du av mot Fengersfors i Tösse, ca en mil söder om Åmål.


Åker du 164:an mellan Åmål och Västkusten så svänger du av mot Fengersfors strax före Edsleskog (oavsett vilket håll du kommer ifrån, finns två avfarter)


Åker du 172:an mellan Uddevalla och Bengtsfors/Årjäng så rekommenderar vi den fina vägen där du svänger i Brohögen mot Dals Långed och fortsätter mot Åmål. Ca 10 km före Tösse svänger du av mot Fengersfors 2km.

Välkomna!

Entré?

På Not Quite har vi frivillig entré.
Vi tar tacksamt emot ditt ekonomiska bidrag!
Swisha ditt bidrag till 123 402 6811
Under säsong går det även bra att betala frivillig entré i Not Quite Butik.

Parkering

Kör långsamt på bruksområdet, det är många besökare, barn och djur på bruket. Fler parkeringsplatser och parkering för större fordon som bussar och husbilar finns när en fortsätter köra förbi den första parkeringsplatsen och längre in på området. Vänligen parkera ej framför dörrar eller på platser avsedda för arbetare eller boende på området.

Guidning & Studiebesök

Bokningar och förfrågningar angående guidning och studiebesök maila info@notquite.se

Adress

Fabriksvägen 2
662 95 Fengersfors