Bygg Not Quite!

Not Quite bygger vi tillsammans

Efter över 20 år som verksamhet har Not Quite näst intill blivit experter på att rusta upp gamla fabrikslokaler med små medel och på ideell tid. Att ta vad vi har, och skapa fantastiska möjligheter utav det; verkstäder, utställningslokaler, kulturhändelser, konstverk och mer. För ett par år sen köpte vi en fastighet i Humletorp, Strands snickeri, ett stenkast från Fengersfors Bruk. Här bygger vi nu upp fler kollektivverkstäder, sociala rum, storkök, projektrum, kontor och ateljéer. Läs mer om Strands HÄR.

Våra medlemmar lägger mycket tid på ideellt arbete varje år. Att bygga och arbeta tillsammans kan vara både roligt och utmanande. Men det är det arbetet gör vårt levande kulturcentrum möjligt att öppna för publik varje säsong.

…var med du också!

Nu startar vi en volontärgrupp som bjuds in att vara med i det arbetet. Ta en paus i vardagen och gör en insats som skapar praktiska förutsättningar för att alstra ytterligare konst, hantverk och kultur i Fengersfors. Inga förkunskaper behövs, bara lust att hugga i och hänga i ett konstnärskooperativ. 

Skicka in din intresseanmälan här nedan för att gå med i volontärgruppen och få mer information.

Bygg Not Quite är ett samarbete med Mötesplats Steneby inom projektet Change Creators, läs mer om det HÄR.

Anmäl ditt intresse här

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi!