Hitta boende

Det finns många fina möjligheter till boende i närheten av Not Quite. Här listar vi de vi rekommenderar utan inbördes ordning.

Fengers Husrum

Fengers har fyra rum och här vill vi verkligen att du ska känna dig som hemma. Rummen är inredda med vintagemöbler och våra sängar är bäddade med ekologiska lakan. Vi ligger nära till Not Quite, lanthandeln och den vackra sjön i Fengersfors.

Villa Weidling B & B

Välkommen till ett hemtrevligt och personligt bed and breakfast i hjärtat av Dalsland. Inredningen i samtliga rum är en blandning mellan nytt och gammalt vilket skapar en unik och personlig känsla.

Upperud 9:9

Välkommen till ett modernt familjehotell i gammal bruksmiljö. Sov gott i spannmålssilon, morgonsimma i Dalslands kanal, vandra på Pilgrimsleden med vårt goda matpaket i ryggsäcken och avsluta dagen med ett dopp och en svalkande drink i solnedgången på bryggan. 

Nordic Refuge

Välkommen till ett elegant och bekvämt bed & breakfast som erbjuder fyra stora rum med eget badrum. Nordic Refuge ligger i Gamla skolan i Fröskog, ca 3 km från Not Quite, Fengersfors. 

Baldersnäs Herrgård

Här blandas  charmen från sekelskiftet med dagens standard så att du kan njuta av din vistelse till fullo. Här finns gott om plats för avkoppling och inspiration. Fantastiska gemenskapsutrymmen och matsalar i gammal miljö, parat med moderna hotellrum, gör Baldersnäs till något unikt.

Edsleskogs Wärdshus

Vi erbjuder boende och restaurang mitt bland sjöar och skogar för alla som gillar att besöka Dalsland för vandring, fiske, cykling, löpning eller bara gillar att vara här för att upptäcka omgivningen på ett ansvarsfullt sätt.

Visa sida