CATS AND DINOSAURS

CATS AND DINOSAURS
Konsert och Lindyhopkurs

När: lördag 7 oktober kl 18-23 Konsert kl 19.30
Var: Fritidslokalerna Fengersfors
Inträde:  Barn 0-12 år gratis, Student 100 kr, Förköp till och med 5 oktober 150 kr, från 6 oktober och i dörren 200 kr

Arrangör: Not Quite i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan

CATS AND DINOSAURS
Cats and Dinosaurs – feel the sting of the left wing swing!
Det vänsterfeministiska swingkollektivet Cats and Dinosaurs blandar enligt egen utsago den objektivt bästa musikstilen med den objektivt bästa politikstilen. Resultat: dansfest!
Deras fötter är stadigt planterade i swingtraditionens radikala bakvatten och deras musikaliska ledstjärna är alltid svänget och lekfullheten. Flera av medlemmarna är själva lindy hop-dansare, och deras sound har slipats fram under oräkneliga timmar i svettiga dans- lokaler.

På repertoaren har swingklassikerna konkurrerats ut av den egna plakatpolitiska sångskatten med låtar som ”Jobba mindre!”, ”I nättrollets sal” och ”Male Privilege”. Med en tonårspunkares nakna intensitet och en bluestants sargade hjärta besjunger dom allt utom kärlek, från arbetskritik och praktisk marxism till antirasism och feministisk teori. Sedan valdagen 2014 har Cats and Dinosaurs kuskat land och rike runt med sin unika liveshow, och fått en ständigt växande skara dedikerade fans. Deras konserter är en surrealistisk blandning av jazzkabarét, punkkällare, 1 maj-tal och Allsång på Skansen. Inte minst har de gjort sig kända för sina engagerande mellansnack som med både humor och sylvass samhällskritik lämnar få oberörda.

Instagram: @catsndinosaurs
I samband med konserten arrangeras en kurs i Lindyhop kl 14-18 på Fritidslokalerna i Fengersfors, samma lokal som konserten är på kvällen.
Pris: 340 kr
BILJETTER:  Bokas här på Not Quites hemsida eller köps direkt i dörren till ett lite högre pris.
Med reservation för eventuella ändringar.

Bokningar

Bookings are closed for this event.