GARDENS OF MUSIC

Gardens of music – en promenerande musikfestival

Snöra på dig promenadskorna, packa med en filt och peppa för den enormt mysiga och helt nya musikfestivalen Gardens of music! En promenerande musikfestival i fyra trädgårdar med start på Fröbacken i Fröskog och slutstation på Not Quite i Fengersfors. Fyra band, fyra trägårdar, fika och 2,5 km!

Om evenemanget

Premiär för festivalen Gardens of music, ett samarbete mellan Fröbacken och Not Quite. En promenerande musikfestival i fyra trädgårdar med start på Fröbacken i Fröskog och slutstation på Not Quite i Fengersfors. Däremellan konserter i ytterligare två trädgårdar. Fyra band, fyra trägårdar, fika och 2,5 km!

Fika, mat och dryck finns att köpa och njuta av på alla konsertdestinationer. Packa gärna med något att sitta på! Barn och hundar är lika välkomna som vuxna. För den som inte vill eller kan promenera mellan konsertdestinationerna finns det möjlighet till parkering på olika ställen.

10 juli 2024 16:00

Start på Fröbacken och slut på Not Quite, Fogdevägen 7, 662 95 Fengersfors, Sverige

Du kan läsa mer om festivalen här

Schema för festivalen hittar ni här

Insläpp från 15.00 på Fröbacken

Praktisk information

Parkering finns vid Fröbacken, Fröskogs kyrka, Folkets hus i Fengersfors och på Not Quite i Fengersfors. Om du inte har möjlighet att promenera mellan trädgårdarna är det alltså möjligt att åka bil. Mer praktisk info kommer uppdateras här och på mail när festivalen närmar sig.

Festivalen arrangeras av Fröbacken och Not Quite.

Bokningar

Kostnad: Vuxen: 295 kr - Ungdom 12-18: 150 kr - Barn under 12: 10 kr

Du köper biljetter via fröbecken.se
Du hittar biljetter här: https://www.frobacken.se/event-details/gardens-of-music-en-promenerande-musikfestival-1